News from Yealink

Yealinkin valikoima videoneuvotteluratkaisuja ja kokoushuoneiden ratkaisuja kehittyy jatkuvasti, ja haluamme pitää teidät ajan tasalla uusimmista tuotteista.
 

CBK:lla on asiantuntemus ja tilat. Meiltä voit saada live-esittelyn kaikista Yealinkin tuotteista joko tiloissamme tai digitaalisesti. Paikallisella kielellä, tietysti!

 

 

YEALINK MEETINGBAR A10

Pienille kokoushuoneille ja kotitoimistoihin


MeetingBar A10 on kompaktin kokonsa ansiosta täydellinen ratkaisu pienille huddleroomille ja kotitoimistoille. A10 on täysin varusteltu kokousbaari, jossa on sisäänrakennettu Teams-toiminnallisuus ja monia AI-toimintoja BYOD-taulun hinnalla. Asetuksen voi tehdä muutamassa minuutissa.
 

 • Tarkoitettu enintään 4 hengen kokouksiin
 • AI-toiminnot: automaattinen kehys, kaiutinseuranta ja älykäs galleria
 • Sisäänrakennettu 8MP-kamera, jossa on 120° näkökenttä ja 4x digitaalinen zoomaus
 • Sähköinen linssi, joka avautuu ja sulkeutuu ennen ja jälkeen videokonferenssin
 • Tunnistin, joka havaitsee, kun ihmiset tulevat huoneeseen 8 MEMS-mikrofonia ja kohinan vaimennusteknologia
 • Voit jakaa langattomasti WPP30-donglen avulla

   

Voit lukea lisää Yealink A10:stä täältä

 

 

YEALINK MEETINGBOARD

Teams-sertifioitu näyttö parempaan yhteistyöhön


Äskettäin julkaistu Yealink MeetingBoard on all-in-one Teams-sertifioitu ratkaisu pienille, keskisuurille ja suurille kokoushuoneille. Näyttö on saatavilla 65" ja 86" koossa. Tällä hetkellä tarjoamme Yealink MeetingBoard65:ttä demohintaan, jossa voit säästää 35% 31. maaliskuuta 2023 asti. Klikkaa tästä.
 

4K-kameralla, tehokkaalla koodauksella ja dekoodauksella, kuudella sisäänrakennetulla kaiuttimella, mikrofoneilla ja sisäänrakennetulla Microsoft Teams:llä, MeetingBoard luo tasaisen ja vakaan HD-Teams-kokouksen. AI-teknologian, kuten AutoFramingin ja Speaker Trackingin ansiosta kokouskokemus parannetaan entisestään.
 

 • Microsoft Whiteboarding
 • 16 sisäänrakennettua mikrofonia ja 6 tehokasta kaiutinta
 • 4 kaiutinta on täyskokoisia, 2 diskantti
 • 8metrin kattavuus
 • AI-toiminnot: Noice cancelling, Auto Framing, Speaker Tracking
   

Lue lisää MeetingBoardista täältä.

 

 

 

YEALINK DESKVISION 24

Coming Spring 2023

DeskVision A24 on suunniteltu vastaamaan kaikkia toimistotarpeita käyttäjille, joilla on integroitu ohjelmisto ja minimalistinen asettelu, joka mahdollistaa saumattoman vaihdon useiden skenaarioiden välillä. Tämä tuote sisältää kaikki kosketusnäytön ja konferenssipäätteen edut, mikä tekee siitä työaseman, jossa on rikkaita UC-toimintoja.
 

Se on suunniteltu mahdollistamaan näytön kallistaminen haluttuun asentoon.
 

 • Periph-modus
 • Superior audio and video
 • UC workstation
 • Whiteboard
 • AI-funksjoner: kohinanvaimennus


Lue lisää DeskVisionista.

 

 

 

YEALINK HEADSET BH76

Langaton Bluetooth-kuulokemikrofoni, jonka akunkesto on 40 tuntia.


Yealinkin BH76 Bluetooth Wireless Headset -sarja on varustettu Yealinkin ainutlaatuisesti suunnitellulla taittuvalla piilomikrofonivarrella ja magneettisella liukumekanismilla. Mikrofonivarren voi helposti vetää ulos saadakseen ammattimaisen äänenlaadun ja piilottaa sen tyylikkään ulkonäön saavuttamiseksi. Se mahdollistaa käyttäjien musiikin nauttimisen ja helpottaa erilaisiin ulkoilma-aktiviteetteihin sopeutumista.

 

BH76 tarjoaa jopa 40 tunnin akunkeston, mikä vähentää latausaikaa merkittävästi, ja tukee USB- ja langatonta latausta. BH76:lle saatavana oleva valinnainen Qi-latausasema mahdollistaa helpon lataamisen laitteen pysyessä pystyasennossa. Laturi toimii kaikille Qi-tukea tukeville mobiililaitteille ja henkilökohtaisille laitteille.


Lue lisää BH76:sta täältä.

 

 

 

Haluatko demoa?

Voimme tarjota lyhyen esittelyn digitaalisesti tai kasvotusten.


Meillä on osaamista ja tilat. Voit saada kaikki Yealinkin tuotteet demonstroituna livenä tiloissamme tai digitaalisesti. Tietysti paikallisella kielellä!

 

 

 

 

Varaa aika Leo

Leo Salenius

Klikkaa tästä

Varaa aika Jani

Jani Rantanen

Klikkaa tästä

 

 

 

Useampia tuotteita Yealinkin valikoimasta