CBK asettaa uuden standardin
lisäarvon tuottamiseen asiakkaalle

 

Asiantuntemus, palvelu sekä sitoutuneisuus yhteistyöhön tekevät meistä parhaan kumppanin jälleenmyyjille, jotka haluavat tarjota lisäarvoa asiakkailleen.

 

CBK Finland OY on osa CBK-konsernia

Kesällä 2021 norjalainen CBK Distribution AS osti Pericad Oy:n liiketoiminnan.

 

CBK Distribution on Norjan johtava AV- ja IT-jakelija, joka on perustettu vuonna 2001. Yhtiöllä on yhteensä 35 työntekijää. Tuotevalikoimassa keskitymme audio/video-, verkko-, infrastruktuuri-, striimaus- ja valvontajärjestelmiin sekä tarvikkeisiin. Liiketoiminta perustuu näiden tuotealueiden hyvään osaamiseen sekä tuotteiden tehokkaaseen hankintaan.

 

CBK-konsernilla on Norjassa AutoStore-järjestelmällä automatisoitu keskusvarasto, jonka avulla varmistetaan tuotteiden tehokas jakelu liiketoiminnan kasvaessa kaikkialla Pohjoismaissa.

 

Meille on tärkeää ymmärtää asiakkaan tarpeet. Haluamme olla kumppani, jonka asiantuntemusta voit hyödyntää omassa liiketoiminnassasi. Läheinen yhteistyö päämiesten ja jälleenmyyjien kanssa on aina ollut CBK:lle tärkeää, ja uskomme, että menestyksellinen yhteistyö perustuu tietoon kaikilla tasoilla, jolloin voimme saavuttaa yhdessä parhaat mahdolliset tulokset. 

 

Lue lehdistötiedote täältä

 

Toiminta-ajatus

CBK Finland on osa Pohjoismaiden johtavaa integroitujen infrastruktuuri- ja AV-ratkaisujen jakelijaa CBK:ta. Markkinajohtajuus syntyy ainutlaatuisesta sitoutumisestamme jälleenmyyjiin, jotka haluavat tarjota lisäarvoa asiakkailleen. Saamme asiakkaamme loistamaan kilpailijoidensa joukossa.

 

Erotumme kilpailijoista monilla avainalueilla: Olemme osaavin ja nykyaikaisin jakelija ja autamme asiakkaitamme näkemään tulevaisuuteen. Osaamme parhaiten tarjota kokonaisvaltaisen ja toimivan ratkaisun, jonka avulla pystyt jälleenmyyjänä vastaamaan asiakkaittesi tarpeisiin. Palveluasenteemme on huippuluokkaa. Suhde jokaiseen asiakkaaseemme on kaiken toimintamme ydin.

 

Nämä asiat ovat olleet kasvumme ja kehityksemme perusta koko 2000-luvun. Askel askeleelta olemme kehittäneet liiketoimintaamme ja tarjonneet asiakkaillemme yhä edistyksellisempiä ratkaisuja.

 

 

 

Toimintaperiaatteemme

Aina lähellä.

Olemme lähellä ja ymmärrämme asiakastarpeet, reagoimme nopeasti sekä tarjoamme korkeatasoista palvelua.

Aina eturintamassa.

Tuotamme tietoa, seuraamme trendejä, etsimme uusia mahdollisuuksia ja viestimme näistä kumppaneillemme.

Jaa yhteistyössä.

Jaamme aktiivisesti tietoa ja kokemuksia - saat täyden hyödyn kumppanuudesta Pericadin kanssa.